Venituri suplimentare

Eficient si in ritm propriu, fara sefi si fara presiune va puteti construi propria afacere online care o sa va asigure un venit suplimentar permanent. Totul se bazeaza pe un sistem multilevel marketing care si-a dovedit deja eficienta, pe produse ieftine si de calitate pe care trbuie doar sa le promovati mai departe. O sursa de venit care o sa va apartina imediat ce construiti o retea de colaboratori pe care ii aduceti in retea. Colaboratori care va aduce treptat din ce in ce mai multi bani.

Vreau sa maresc venitul lunar al familiei. Poti incepe chiar acum prin completarea formularului de inscriere imediata si gratuita
  • Marirea venitului familiei o puteti face prin:

Vanzarea produselor catre cunoscuti, iar castigul dvs este de 33% si se obtine prin diferenta dintre pretul de catalog si pretul la care dvs achizitionati produsele. Astfel platiti 100 lei si primiti produse in valoare de 133 lei la pretul de catalog

  • Bonusul de retea

Daca dvs ati inscris o persoana (Popescu) in retea, castigati 10% bonus din comenzile pe care Popescu le face.
Daca Popescu inscrie pe Ionescu, castigati suplimentar si de la Ionescu 5% bonus din toate comenzile acestuia.
Daca Ionescu inscrie pe Georgescu, veti castiga 2,5% bonus din toate comenzile acestuia s.a.m.d. in adancime primiti bonusurile de retea astfel:

nivel 1 – 10%
nivel 2 – 5%
nivel 3 – 2,5%
nivel 4 – 1,25%
nivel 5 – 0,62%

  • Reducerea suplimentara de 10%

Daca intr-o luna comandati produse Metropolitan de 600 lei (singur sau impreuna cu toti inscrisii din retea) beneficiati de inca o reducere de 10% pentru comenzile dvs din luna urmatoare, iar statutul dvs se schimba din reprezentant in coordonator.

Intrand in contul dvs luna urmatoare veti vedea toate produsele din magazinul on-line LADY’S – Metropolitan la preturi reduse suplimentar cu 10%.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Parteneri cu Blogul Ladys

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress