Margo Cosmetics

Margo Cosmetics a aparut pe piata din Romania de la 1 septembrie si este deja in plin crestere ca sistem MLM. Vine pe piata cu produse diferite fata de Ladys dar cu un sistem similar de promovare si comercializare. In esenta: atat clientii cat si reprezentantii au de castigat, inscrierea este gratuita si fara obligatii, catalog (tiparit) gratuit ce poate fi primit in urma inscrierii, set gratis cu testere parfumuri in prima comanda, transport gratuit prin Posta Romana cu sistemul de plata ramburs (plata la ridicarea coletului) si comanda minima cu transport gratuit de minim 100 ron, reducere de 25% in urma inscrierii pentru oricine obtine codul de reprezentant. Acest cod se obtine dupa ce completati formularul de inscriere Margo Cosmetics.

Reduceri pentru toti reprezentantii si clientii Margo Cosmetics:

1.   Reducere 25%   pentru toate comenzile mai mari de 100 lei (pret  de catalog)  – transport GRATUIT – livrare prin Posta Romana
2.   Reducere 30%   pentru comenzile peste 500 ron (pret de catalog) – livrare Gratuita prin Curier Rapid
3.   Reducere 30% + un produs GRATUIT (maxim 30 lei  pret de catalog) la comenzile peste 700 lei ( pret de catalog) – livrare Gratuita prin Curier Rapid
4.   Reducere 30% + un produs GRATUIT ( maxim 50 lei  pret de catalog) la comenzile peste 1000 ron (pret catalog)- livrare Gratuita prin Curier Rapid
5.  Comenzile mai mici de 100 ron, nu beneficiaza de discount si vor fi livrarate prin Posta – cost 7 lei
6.  Comenzile mai mici de 500 ron pot fi livrate prin Curier (la cerere) –  cost 14 lei.

>>CLIC AICI PENTRU INSCRIERE MARGO<<

Programul de Bun Venit

Intri acum in echipa Margo Cosmetics, te califici in toti pasii Programului de Bun Venit si ai parte de cel mai bun start alaturi de noi.
Plaseaza 5 comenzi consecutive si primesti mostre si produse CADOU:
Comanda 1 –  valoare 100 lei – Setul Nr.1  de mostre  apa de parfum 100ml (Sophie  Day Elegance, Goya , Brunani Magnum Men, Everyday Light, Cote White Women, Mysterious)
Comanda 2 – valoare 150 lei – Setul Nr. 2  de mostre apa de toaleta  – ORIGINAL COLLECTION  (10 bucati)
Comanda  3 –  valoare 200 lei  –  Vopsea de par Perfect GOLD ( nuanta la alegere)
Comanda 4 – valoare 250 lei –  Parfum  ORIGINAL COLLECTION( 120 ML)
Comanda 5 – valoare 300 lei – Parfum (Everyday Light, Cote White Women, Mysterious)

Oferta Margo Cosmetics include pe langa reducerile de 25% de care beneficiati imediat dupa inscriere si o serie de promotii care se adreseaza in primul rand reprezentantilor si celor care sunt implicati in vanzari directe. Bineinteles, orice client Margo poate beneficia de aceste promotii atata timp cat se inscrie in conditiile de comanda. Promotiile constau in primul rand in oferte de produse suplimentare, gratuite sau cu pret redus semnificativ. Vom prezenta in acest articol mai intai promotiile de care pot fi interesati atat reprezentantii cat si clientii Margo Cosmetics, oferta generala de reduceri si bonusuri. Este vorba de super promotii care constau in seturi de produse de machiaj, vopsea de par, creme hidratante, creme terapeutice si parfumuri. Pentru a cunoaste mai bine produsele sunt incluse in urmatoarea oferta si paginile de catalog unde puteti identifica produsele care beneficiaza de promotii. Catalogul tiparit il puteti consulta dupa ce va inscrieti si il comandati pentru a-l primi gratis acasa. Iar Catalogul Margo Cosmetics online il putei consulta chiar pe acest site CLIC AICI.

>>CLIC AICI PENTRU INSCRIERE MARGO<<

SUPER PROMOTII:

PERFECT INTENSIVE COLOR CREME, pentru oricare doua nuante cumparate veti plati doar 24,99 lei (spre deosebire de pretul unei singure nuante de vopsea de par care costa 14,99 lei). Oferta o puteti gasi in paginile 4-5 ale catalogului.
PRET SPECIAL 39,99 lei pentru vopsea BLONDE DE LUXE INTENSE + Sampon PLATINUM pentru parul blond 250ml + Masca de par regeneranta 250ml. 3 produse la un pret special (pagina 5 din catalog).
Permanence Color Shine pentru oricare doua nuante veti plati doar 18,99 lei (pagina 6 din catalog).
COMANDA 4 PRODUS ELA PRET DE 3: gel pentru ochi + crema hidratanta si revitalizanta + crema Anti-Rid & Firming = primesti gratuit Lotiunea demachianta pentru ochi si fata. Paginile 26-27 din catalog.
Comanda Crema de fata Age-Control impreuna cu Lotiunea de corp cu ulei de Argan si primesti Crema de maini cu vitamine cu 50% REDUCERE (pagina 29).
Comanda cele 3 produse din Gama Anticelulitica si primesti GRATUIT Autobronzantul pentru corp! (pag 30-31 din catalogul Margo)
Comanda 2 Creme terapeutice si primesti GRATUIT  Crema pentru fata si corp (pag. 28).
Comanda produse din catalogul Margo Cosmetics in valoare de 39 lei si primesti Apa de toaleta Street 6 la un pret special de 11.99 lei. Paginina 36 din catalogul cosmetice.

CASTIGURI PENTRU REPREZENTANTII CU RETEA PROPRIE:
Dupa cum se poate vedea din graficul prezentat in imaginea alaturata, daca va implicati si reusiti sa va construiti propria retea de afiliati Margo (clienti, reprezentanti, coordonatori) veti avea castioguri in ruma vanzarilor facute de Margo Cosmetics catre aceste persoane. castiguri de pana la 16% din valoarea vanzarilro facute de Margo catre afiliatii din reteaua dv. Pe diferite niveluri, astfel:
– De la nivelul 1, imediat sub dumneavoastra, veti castiga 10% (daca toti cei de la nivelul 1 vor cumpara in total, de exemplu, de 1000 rom castigul este de 100 ron).
– De la nivelul 2, sub principalii afiliati ai dv de la nivelul 1, castgul este de 3% (la 1000 ron, dupa modelul de la nivelul 1, veti castiga 30 ron).
– De la nivelul 3 veti castiga inca 2%.
– Nivelul 4 va aduce inca 1%.

PROMOTII REPREZENTANTI:

Aceste oferte se adreseaza in special reprezentantilor si liderilor Margo si vizeaza oferte pentru comenzi mari de produse cosmetice.
1. 10 bucati – Apa de toaleta, 50 ml ORIGINAL COLLECTION = inca una gratuit de la Margo (platesti 10 primesti 11).
2. Comanda oricare 7 buc – Apa de Parfum, 100ml  (Sophie  Day Elegance, Goya , Brunani Magnum Men, Everyday Light, Cote White Women, Mysterious) si primesti Gratuit unul din cele 3 parfumuri (Everyday Light, Cote White Women, Mysterious).
3. Comanda oricare 10 buc – Creme terapeutice si primesti  inca una Gratuit.
4. Comanda  oricare 10 buc –  Creme de maini Ideal Line si primesti  inca una Gratuit.
5. Comanda oricare 10 buc – Creme de picioare Ideal Line si primesti  inca una Gratuit.

IMPORTANT: plata comenzilor se face la ridicarea coletului, sistem plata ramburs.

Powered by WordPress. Parteneri cu Blogul Ladys

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress