Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Metropolitan selection s-a reorientat spre un nou brand comercial si isi reface imaginea de sistem multilevel marketing de vanzare online a cosmeticelor a caror calitate este deja cunoscuta. Este afacerea momentului, poate deveni afacerea ta in ritm propriu si personal. Cosmetice Ladys… Profita de acest nou inceput!

CLIC AICI PENTRU A COMPLETA FORMULARUL DE INSCRIERE GRATUITA IN SISTEM. BENEFICIEZI DE RECOMANDAREA NOASTRA ABSOLUT GRATUIT.

Cum castig cu Lady’s?

Comanda produse de 133 de lei si platesti doar 100 de lei. Ai 25% discount de la prima comanda de produse pe situl nostru!

Recomanda magazinul nostru prietenilor tai si primesti reduceri la comenzile viitoare! Daca devn reprezentanti recomandati de tine si se inscriu in sistem cu codul tau de reprezentant vei primi castiguri directe din vanzariele lor sau dinc e cumpara. Cu cat se strang mai multi cu atat mai multi bani lunar la tine in cont.

Pentru a comanda produsele noastre aveti 2 optiuni:

1. Comandati un singur catalog, si il veti primi gratuit acasa. Puteti astfel studia pe indelete produsele si plasa apoi o comanda.

2. Comandati direct produse in valoare de cel putin 100 de lei (la pretul cu 25% discount) si primiti setul de testere de parfumuri gratuit.

Cum pot sa devin client Lady’s?

Puteti sa va creati cont pe situl nostru sau sa ne contactati telefonic pentru a ne comunica datele dumneavoastra la 0724135451.

Clic aici pentru a vedea online catalogul Cosmetice ladys.

Daca nu aveti acces la internet, va rugam sa ne comunicati numele, adresa si numarul de telefon si va vom crea noi contul.

Mi-am creat cont, care sunt urmatorii pasi?

1. Comandati un singur catalog, si il veti primi gratuit acasa. Astfel puteti studia pe atent produsele dupa care plasati o comanda.

2. Comandati direct produse in valoare de cel putin 100 de lei (la pretul cu 25% discount) si primiti setul de testere de parfumuri gratuit.

Cum fac comenzi?

Comenzile plasate direct in site se proceseaza mai usor si se expediaza mai repede decat cele plasate telefonic sau prin e-mail.

Comanda produselor se poate face on-line, telefonic, sau prin e-mail.

Cum primesc produsele?

A. Comenzile sunt livrate GRATUIT prin Posta Romana, noi suportam costurile de ambalare si expediere pentru comenzi de minim 100 de lei, la preturile cu discount. Produsele ajung la clienti in 3 pana la 5 zile lucratoare din ziua in care e facuta comanda. Plata produselor se face la posta in momentul in care se ridica coletul (plata ramburs). Comenzile plasate pana la ora 13 se expediaza a doua zi.

B. Avem posibilitatea de a livra comenzile si prin curierat rapid contra unei taxe de 7.5 lei. Curierul va livra coletul la adresa specificata de dumneavoastra in general in prima parte a zilei.

FARA OBLIGATII!!!

1. Nu aveti nici un fel de obligatie de performanta personala, nu sunt constrangeri in ceea ce priveste numarul de comenzi lunare, nu sunteti obligat sa aduceti un numar de membri noi in reteaua de distributie.
2. Puteti sa va ocupati numai cu vanzarile directe sau numai cu construirea propriei retele de distributie sau cu ambele, in functie de alegerea Dvs.
3. Persoanele care devin reprezentanti LADY’S – METROPOLITAN achizitioneaza produsele cu 25% reducere fata de pretul de catalog si beneficiaza de toate ofertele consultantilor.
4. Beneficiati de sprijinul unui coordonator LADY’S – Metropolitan

Comandati direct produse in valoare de cel putin 100 de lei la pretul cu discount si primiti setul de testere de parfumuri gratuit (daca alegeti trimiterea coletului prin posta taxele postale sunt suportate de catre firma, iar daca doriti trimiterea coletului prin curier rapid platiti 10 lei taxe postale).

Valoarea minima a comenzilor este de 100 lei la pretul cu discount. Castigul dumneavoastra il obtineti din diferenta dintre pretul pe care il platiti cand luati produsele de la noi si pretul din catalog la care vindeti produsele clientilor dumneavoastra. Astfel la o comanda de 100 de lei castigati 33 de lei ca si reprezentant iar ca si coordonator 48,2 lei

TERMENI DE INSCRIERE:

1. Pentru ca inscrierea sa fie validata toate campurile trebuie sa fie completate in formularul de inscriere si oblgatoriu trebuie sa fiti recomandat de un reprezentant. Veti primi pe adresa de e-mail cu care v-ati inscris, un e-mail de confirmare a inscrierii dvs ca si colaborator LADY’S – Metropolitan.

Powered by WordPress. Parteneri cu Blogul Ladys

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress