Catalog Cosmetice ladys martie-mai 2016

Ladys Catalog nou

Ladys cel mai nou catalog. Produsele cosmetice Lady’s in noul catalog valabil martie-a[rilie 2016. Consulta ultimul catalog Ladys pentru informatii despre cele mai recente produse. Un catalog Ladys pentru Martisor, valabil pana in aprilie 2016. Un catalog pe care iul poti consulta online accesand bannerele laterale sau il poti primi (in formula tiparita) in mod gratuit in cutia postala. Ladys are in prezent peste 150.000 de clienti in Romania, a livrat gratuit peste 430.000 de colete, a expediat peste 5 milioane de articole si produse, a trimis gratuit peste 300.000 de materiale de prezentare. Firma Ladys este recomandata de 10 ani de profesionalism pe piata de cosmetice online din Romania.Iar, prin programul de afiliere Lady’s, firma romaneasca le-a achitat reprezentantilor pana acum comisioane de peste 600.000 de euro, reprezentand cel mai avantajos program de afiliere in mediul online.

Catalogul Ladys 2016Catalog nou Ladys valabil pana pe 15 aprilie. Lady’s brosura de martisor 2016. Ultimul catalog Ladys pentru februarie-martie-aprilie. Ladys catalogul de martisor cu sloganul “Primavara ne gaseste cu cele mai parfumate si colorate martisoare”.

Paginile 2-3 ale noului catalog Ladys sunt dedicate martisoarelor, cosmetice cu preturi speciale in aceasta brosura ce corespunde campaniei 2 Ladys pe 2016. Foarte multe produse la preturi speciale pentru perioada cadourilor de martisor. Cosmetice cu pret de martisor, pornind de la rujuri, luciu de buze, lac de unghii, mini parfumuri concentrate si pana la mascara sau farduri de pleoape. Un catalog Ladys cu 132 de pagini cu prodsuse multe la promotii si reduceri pentru perioada de primavara a anului 2016.

Revino pe site-ul nostru pentru a afla informatii despre noul catalog Ladys.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Parteneri cu Blogul Ladys

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress